Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Cosmopolitan UK interjúja Selena Gomezzel

2010.11.02

Imádjuk Cheryl Cole Parachute című számát a te feldolgozásodban. Mit gondolsz az X Factor mentoráról?

Nagy hatással van rám. Ebben az évben jöttem ide az Egyesült Királyságba először, és ezelőtt három hónapja nem hagytam el Amerikát. Előtte Budapesten forgattam az egyik filmemet. Amikor idejöttem, éreztem, hogy találkozni fogok vele. Megvettem a CD-jét, és a Girls Aloud-os lányok adtak nekem egy DVD-t magukról, sok érekesség van benne Cherylről. Ha hallgatom, jobban érzem magam, szeretem a zenéjét. És azt hiszem, igazán kedves ember. Túlszárnyalta szinte saját magát is, de még mindig elő tud rukkolni valami újjal, és én ezt imádom benne.

Nos, találkoztál vele?

Igen, persze. Hát nem lenyűgöző a személyisége? Tudom. Most olyan voltam, mint aki gyorsan le akarja bonyolítani a beszélgetést, és haza akar menni. :)

Mesélj nekünk a Taylor Swifttel való barátságodról!

Ez vicces, mert mi nagyon sok szempontból ugyanazok vagyunk, akiket szinte furcsállanak. Tay bátyja mondta, hogy „Srácok, nektek egyforma még a nevetésetek is!” Ugyanakkor néha meg annyira másak is tudunk lenni, de így meg kiegészítjük egymást. Mintha már szoros mentalitás kötne vele össze, és igyekszünk mindenben segíteni egymást, amin keresztül megyünk. Mindig ott vagyunk egymásnak.

Fontosnak tartod a közös barátságaitokat?

Igen, mert sok közös barátunk van, és sok közös „nem barátunk” is.
Fontos, hogy mindketten bízzunk még valakiben, és legyen még valaki, akire támaszkodni lehet.

Hogy szoktál lazítani?

Szeretem a filmeket. Ha pihenni akarok, ledőlök, és megnézek egy csomó filmet.

Mivel jellemeznéd a stílusod, miben érzed jól magad?

Szeretnék már stílust váltani. Szeretem a divatot. Azt hiszem, ez egy nagyszerű módja annak, hogy kifejezd önmagad. És a zenével is persze. A fő stílusom a klasszikus. A csizmákat, öveket és sálakat, a hétköznapokból kiragadott divatot kedvelem.

Mi a szépséged titka?

Sok ember kérdezi tőlem, hogy miért nem tudok végre kitörni. A sminkelés jó, de nagyon sok időt igénybe vesz. Én minden este és reggel megmosakszom, és ritkán festem ki magam. Inkább hidratáló krémeket használok és bőrradírt, valamint sokat pihenek, és nem idegeskedek. Ez a szépségem titka. ;)

Vannak szépséghibáid?

Hát, a bőröm és a szám néha olyan száraz, mint a sivatag.

Milyennek kell lennie az álomrandidnak?

Legyen minden szép. A fiú legyen úriember. Ne legyünk félénkek, merjünk beszélgetni.

Hol legyen ez a randi?

Legyen egyszerű helyen. Nem szeretem az extravagáns dolgokat. Egy kellemes vacsorát tudnék elképzelni egy hangulatos étteremben.

Volt már rossz csókod?

7 éves lehettem, egy színdarabban játszottam. A fiú odavolt értem, de én utáltam. A darabban amikor megcsókolt, én sírva kirohantam. Egyébként aranyos volt. :)

Mi a gyógyszered szerelmi bánat ellen?

Természetesen a zene! Katy Perryt és Kelly Clarksont hallgatni ilyenkor a legjobb. Ha dögös-csajos zenét hallgatok, rögtön elmúlik minden bajom.

Köszönjük az interjút!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.